Om/kontakt

sparabloggenwikimedia.com

Häng med på vår resa mot en starkare privatekonomi i framtiden, och varför inte bli inspirerad och samtidigt stärka din egen? För att sitta i skuggan av ett träd i framtiden måste det planteras idag.

$parabloggen.com är en blogg som drivs av två glada amatörer, Thobias och Per. Vi är inte på något sätt experter eller ekonomiskt skolade. Vår utbildning ligger inom andra områden som till exempel pedagogik, datorteknik och humaniora. Vi drivs dock av en nyfikenhet och intresse för privatekonomi och investeringar. Vill du läsa mer om oss kan du använda menyn ovan.

Bloggen $paraboggen.com startades under sensommaren 2014, efter vi startat vår aktiesparklubb. Vi startade bloggen av flera orsaker. Främst driver vi, som sagt en aktiesparklubb, där vi varje månad sätter av en summa som vi investerar långsiktigt för att stärka vår personliga ekonomi med ytterligare en stark gren i framtiden. Bloggen blir ett sätt att hålla samman vår klubb och förmedla vårt arbete och resultat till världen.

En annan orsak att driva bloggen är att vi lär oss väldigt mycket när vi skriver våra inlägg. Det gäller att sätta sig in i ämnen och kolla upp saker lite mer noggrant när man ska skriva för andra. Det gör att vi själva håller oss lite mer informerade och insatta. När vi blir otydliga så får vi feedback på det och kan ta ytterligare ett steg.

Den sista anledningen till hålla bloggen levande är att informera och kanske ännu hellre inspirera andra att ta tag i sin ekonomi och starta upp egna investeringar. Om vi kan hjälpa er läsare att strukturera er egen ekonomi,  spara till era barn, börjar spara i aktier eller fonder, eller får bättre koll på din pension så känner vi att vi gjort en välgärning!

Om vi får höra i framtiden att ”$parabloggen.com hjälpte mig att stärka min privatekonomi och idag har jag en större trygghet och frihet tack vare er!” så har ni verkligen gjort vår dag!

sea-gull-bird-sky-nature.jpgpexels.com

Sedan starten har $parabloggen.com utvecklats i rask takt. Under 2015 gick vi från ca 4 000 visningar i månaden till ca 8 000 visningar i månaden. 2016 har börjat med en rivstart och vi har pendlat lite fram och tillbaka mellan 12 000 visningar i månaden till att toppa på 28 000 visningar en månad! Det ska blir spännande och se hur det fortsätter!

Vill du kontakta oss har du många möjligheter!

Mejl:
sparabloggen@gmail.com

Facebook:
$parabloggen på facebook

Twitter:
Per Karlsson: @sparabloggen
Thobias Eriksson: @lysandeframtid

Vi hörs!

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s