Nyintroduktion

Besqab, kan det vara något? För varje introduktion som har varit under året har jag tvekat men facit har visat sig i det korta perspektivet överlag har varit lyckade. Besqab är ett bolag som har verkat på marknaden i 25 år och det är också ett bolag som gör vinst. De verkar i en marknad som är i desperat behov av bostäder, särskilt där Besqab har sin huvudverksamhet, Stockholm.

Jag beslutade mig för att ansöka om 200 aktier och nu får vi se om det kan bli någon tilldelning till mig. Jag offrade Swedbank där jag plockade hem utdelningen men känner samtidig att den är rätt fullvärderad. Doro fick också ryka, 35% ned och tyvärr så ser jag ingen vändning i det korta perspektivet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s