Sparabloggen… var god dröj.

var god dröj

Vi fick en stilla fråga om var vi höll hus… Senaste inlägget skrevs 18 mars, alltså nästan två månader sedan. Vad har hänt sedan dess?

Det går upp och ner… Vi driver bloggen på fritiden och balanserar det arbetet mot vårt dagliga arbete, familjen och allt annat man vill hitta på. Ibland räcker tiden inte till helt enkelt. Så sedan senast har tiden lagts på annat. Pontus frågade om vi stängt, och svaret är att inte lagt ner! Men vi samlar kraft och tid!

Under denna lilla downperiod har hunnit pröva det nya resekortet under en resa till Florida. Två underbara veckor runt påsk där vi hann med både nöjesparker, poolhäng, shopping, stranden och annat kul. Rapporten kring Santanders Mitt Kort är att det fungerar mycket bra. Det kan dock vara värt att betala in pengar löpande eftersom man då slipper krediträntan (som annars börjar dras från första dagen om man tar ut från automat utomlands). En väldigt sjysst sak med det kortet är att det ingår en hyrbilsförsäkring när man hyr bil på resmålet!

Men vi samlar lite energi för att få ny fart i framtiden! Jag fick till exempel en mycket intressant fråga kring pensionsspar. Det var en kvinna på 54 år som funderade på att pensionsspara. Av olika anledningar så hade det inte blivit av innan, men frågan är om det är någon idé att börja vid 54 års ålder? Hur skulle man i så fall gå tillväga? Kul och intressant fråga, som jag arbetar med just nu. Vill ni läsa några snabba tips i frågan redan nu man kolla här.

Så fler inlägg är på gång! Den som väntar på något gott…

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s