Om Ni delar, så delar vi med oss!

utlottning3

Nu kör vi snart igång vår lilla bokkampanj där vi vill att Ni går in och delar våra inlägg. Om Ni har tur så blir det Ni som får en bok. Vid varje inlägg fram till jul kommer vi att lotta ut en bok bland de som har och gillat eller delat på Facebook eller kanske gjort en retweet på Twitter.

Självaste Per H Börjesson som står bakom Spiltan fonder och sparklubben.se har bidragit med böcker för utlottning. Per har skrivit böckerna: Så här kan alla svenskar bli miljonärer, Så här blir du miljonär som pensionär och Så här blev Warren Buffett världens rikaste person.

Vi har även fått böcker från Roos & Tegnér Bokförlag där författaren Tobias Schildfat gett ut boken: Vägen till din första miljon. Läs mer om boken här eller besök deras hemsida.
För den som är intresserad att bygga en hållbar ekonomi med enkla medel är dessa böcker ett måste att läsa. Se gärna filmen där två av böckerna recenseras här.
Om Ni redan nu är nyfikna på vad Per H Börjesson har att säga finns det massor av intressant material här. Bland annat skriver Per om en ”Dödssäker” placering med 15 % i årlig avkastning.

Sparabloggen vill rikta ett stort tack till Per H Börjesson, VD på Investment AB Spiltan och Roos & Tegnér Bokförlag. Utan Er, inga böcker.

Håll ut, snart så kör vi igång årets Sparabloggenkampanj!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s